Menu

PUDER JABŁKOWY (LIOFILIZOWANE SPROSZKOWANE JABŁKO) BIO 40 g - HELPA

Cechy produktu

  • Producent HELPA 

Opis

Puder Jabłkowy Liofilizowane Sproszkowane Jabłko BIO 40 g Czary Mamy, Helpa

składniki:
jabłko liofilizowane sproszkowane* 100% (*certyfikowany organiczny)

PUDER JABŁKOWY BIO to sproszkowane liofilizowane jabłka z polskich sadów. Liofilizacja jest procesem suszenia sublimacyjnego, zachowująca niemal w pełni smak, zapach oraz witaminy świeżych jabłek. Dzięki ich sproszkowaniu uzyskaliśmy naturalną słodką posypkę z jabłek, bez dodatku cukrów!

PUDER JABŁKOWY BIO to 40g jabłkowego pyłu - w zamykanej saszetce rodzaju doypack.

PUDER JABŁKOWY BIO to 100% organicznego liofilizowanego sproszkowanego jabłka.

Wartość odżywcza W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ / 373 kcal
Tłuszcz: 1,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 84 g
- w tym cukry: 77 g
Błonnik: 10 g
Białko: 2,1 g
Sól: 0 g

użycie:
Puder jabłkowy można wykorzystać do:
- posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów
- jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków

Zalecane warunki przechowywania:

Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.

dokument: BIO

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.