Menu

Urządzenie do gotowania w próżni Sous Vide, cyrkulator zanurzeniowy

Cechy produktu
  • Producent Forgast 
Opis
Urządzenie do gotowania w próżni, cyrkulator producenta Forgast przeznaczony do gotowania w niskich temperaturach. Regulacja temperatury co 0,1oC. Czytelny wyświetlacz gwarantuje łatwość odczytu. Zakres czasu pracy od 5 do 99 godzin. Lekkość i kompaktowe wymiary urządzenia sprawiają, że przy jego użyciu dowolne naczynie w zakresie 40-50 l daj możliwość skorzystania z atrakcyjnej metody Sous Vide. Precyzyjność cyrkulatora zapewnia wahania temperatury obróbki towaru na poziomie 0,1oC, a czasu - do 1 minuty. Urządzenie to jest wyśmienite dla niewielkich restauracji, szkół gastronomicznych i innych placówek zbiorowego żywienia. Dzięki niskim nakładom finansowym przystawka pozwala w pełni korzystać z nowoczesnej technice Sous Vide - zdrowej i gatunkowej obróbki termicznej.
Opinie - 0 opinii + Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.