Ponad 100 przepisów na kiełbasy z: wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, dziczyzny, drobiu, ryb, owoców morza i wegetariańskie. Nawet w niewielkim mieszkaniu możesz bez trudu przygotować pyszną, zdrową, jedyną w swym typu kiełbasę, znacznie ulepszoną od wszystkiego, co kupisz w supermarkecie, a nawet prawidłowym sklepie. Dwoje specjalistów w tej dziedzinie pokaże ci, jak się do tego zabrać. Nauczysz się przyrządzać aromatyczne hiszpańskie chorizo, czosnkową polską kiełbasę, unikalną szwedzką kiełbasę ziemniaczaną, bratwurst (kiełbaski, z których słynie Wisconsin) i niemało innych. Znajdują się tu przepisy na klasycznie pojmowane kiełbasy, ale też przepisy na kiełbasę z krewetek, raków, homarów, drobiu, i kaszanki i kiełbasy wytworzone baz użycia osłonki. Znalazł się tu nawet cały rozdział poświęcony kiełbasom wegetariańskim! Domowy wyrób kiełbas to powrót do idealnych kulinarnych tradycji.
ilość stron: 258
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: oprawa miękka
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: oprawa miękka