Menu

WMF - Lono - urządzenie do gotowania metodą sous-vide (pojemność: 6,0 l)

Cechy produktu
  • Producent WMF 
Opis

WMF Lono Urządzenie do gotowania metodą Sous-Vide

Najnowsza propozycja od producenta WMF to urządzenie do wolnego gotowania metodą Sous-Vide już teraz przystępne nie tylko dla profesjonalistów. Zrobienie wspaniałego steka już nigdy nie będzie skomplikowane. Dzięki temu, że potrawy gotowane są w niskiej i stałej temperaturze. W ten sposób wszystkie witaminy, soki i aromaty są widocznie lepiej zachowane niż w tradycyjnym gotowaniu. Do tego urządzenia niezbędna jest pakowarka próżniowa.

właściwości:

  • urządzenie do gotowania mięs, ryb, warzyw metodami: Sous-Vide (w próżniowej torebce), a także slow food (wolnego gotowania),
  • korpus wytwarzany ze stali rdzoodpornej Cromargan,
  • pojemnik na wodę o obszerności 6 l. Produkowany z wolnego od BPA tritanu,
  • 2 programy gotowania z bardzo precyzyjną regulacją temperatury w zakresie od 35°C do 90°C,
  • urządzenie zaopatrzone w pompę cyrkulacyjną zapewniającą równomierną temperaturę w całym zbiorniku,
  • zegar z możliwością ustawienia czasu gotowania do 72 h,
  • WMF Easy Handling – szerokie, bezpieczne uchwyty do przenoszenia,
  • ergonomiczny wyświetlacz,
  • moc: 220-240 V~, 50-60 Hz, 1500 Watt,
  • waga: 4,9 kg.

rozmiary: 15,5 x 39,5 x 32,5 cm (szer. X dł. X wys.)
Materiał: stal nierdzewna Cromargan, tworzywo sztuczne, tritan
Kolor: metaliczny, czarny, klarowny
kolekcja: Lono

Opinie - 0 opinii + Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.