Kuchenny termometr cyfrowy z sondą EMOS E2157
Termometr E2157 EMOS z sondą przewodową jest przeznaczony do pomiaru tem peratury potraw i ma jednocześnie funkcję minutnika i stopera. Termometr jest w tylnej części zaopatrzony w magnes, za pomocą którego można go przymocować do pionowej powierzchni metalowej. Sprawdza się jako funkcjonalny pomocnik przy przygotowywaniu potraw, który precyzyjnie mierzy temperaturę w środku pieczonego mięsa. Dzięki czemu mięso upiecze się świetnie.
- Alarm zaprogramowanej temperatury
- Funkcja minutnika
- Pamięć minutnika ostatniej ustawionej wartości
- Funkcja stopera
- Mocowanie na magnes
- Producent: EMOS
- Model: E2157
- Zakres pomiarowy temperatury: -20°C do +250°C, rozdzielczość 1°C
- rozmiar wyświetlacza: 47 × 21mm
- Rozdzielczość temperatury: 1°C
- Jednostka pomiaru temperatury: °C/°F
- Odliczanie czasu minutnika: maks. 99 minut i 59 sekund
- Długość sondy przewodowej: 1,4m
- Zasilanie: baterie 1× 1,5V AAA (nie są częścią kompletu)
- rozmiary: 18 × 65 × 70mm