Menu

Kij II cz. Lucasi LZ-C2

Cechy produktu
  • Producent Lucasi 
Opis

Kij II cz. Lucasi LZ-C2 Model Lucasi LZ-C2 to 2-częściowy kij bilardowy pochodzący z linii Lucasi Custom, którą charakteryzuje piękno i elegancja - łączy w sobie kunszt i najwyższej jakości wykończenie z najnowszymi rozwiązaniami technologicznymi potrzebnymi do wprowadzenia gry na wyższy poziom.

Zanim rozpocznie się produkcja, drewno użyte do każdego kija z tej kolekcji leżakuje i jest suszone od 18 do 24 miesięcy w specjalnych pomieszczeniach o kontrolowanym poziomie wilgoci, by każdy kij był adekwatnej jakości i zapewniał najwyższe możliwe parametry podczas gry.

Model LZ-C2 znamionuje minimalizm jeśli chodzi o zdobienia i przepych, jeśli chodzi o zaimplementowaną technikę. Genialny dla graczy, którzy szukają kija bilardowego, który nie rzuca się w oczy, a będzie jednocześnie niesamowicie wydajny przy stole.

Charakterystyka: Gwint rodzaju UNI-LOC Quickrelease - prędkiego rozkręcania, który zapewnia solidne złącze oraz doskonale prostą linię kija Ferula XTC tworzona z wyjątkowo wytrzymałego na uderzenia materiału, daje to pewność uderzenia, jednocześnie ograniczając defleksję - co więcej ferula XTC jest nieskomplikowana w czyszczeniu i bardziej niepodatna na zabrudzenia od kredy Specjalnie zabezpieczone wykończenie na wysoki połysk gwarantujące zwiększoną odporność na zarysowania,, a także blaknięcie od promieni słonecznych Shaft niskodefleksyjny Zero Flexpoint® Solid Core Tip Tiger Everest 11,75 mm Szczytówka z najwyższej jakości klonu - American Hard Rock Maple Zdobienia stworzone z egzotycznych gatunków drzew Kij posiada oryginalny futerał Lucasi Waga 18 - 21 oz przystępne usługi i gratisy: wymiana tipa w kiju bilardowymZOBACZ TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA I TIPA Wyważenie kija bilardowegoZOBACZ TUTAJ GRATIS PRZY ZAKUPIE KIJA Grawerowanie kija bilardowegoZOBACZ TUTAJ

Opinie - 0 opinii + Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.