Menu

LODOUGH spody do keto pizzy

Cechy produktu

  • Rodzaj pieczywo i produkty zbożowe 

Opis

Lo-Dough to nowo opracowane pieczywo, nowy sposób cieszenia się wygodą i smakiem ciasta z 90% mniejszą zawartością węglowodanów i dużą zawartością błonnika. Nasza alternatywa dla charakterystycznego pieczywa ma 50-70% mniej kalorii niż większość klasycznych produktów piekarniczych. To, co powoduje, że ​​nasz artykuł jest naprawdę wyjątkowy, to to, że ma niewiarygodnie niską zawartość węglowodanów i jest bezglutenowy. Większość produktów bezglutenowych gromadzi więcej węglowodanów aniżeli ich kleiste odpowiedniki. Jest produkowany wyłącznie z białka i błonnika przy użyciu specyficznej receptury i procesu produkcyjnego, a co najważniejsze, smakuje i czuje się jak jedzenie miękkiego białego chleba. Podczas ograniczania kalorii lub diety o niskiej zawartości węglowodanów chleb jest jedną z głównych rzeczy, których trudno jest nam się pozbyć z codziennej diety. Dzięki użyciu Lo-Dough zamiast tradycyjnych produktów chlebowych - kebaby, pizza i burrito stają się potrawami, które pasują do zbilansowanej i pożywnej diety. Sprawdź komponenty i informacje o wartościach odżywczych. Składniki: Woda, Błonnik pszenny (bezglutenowy), Białko od kur z wolnego wybiegu, Stabilizator (E464), Mąka Konjac, Psyllium Husk Powder, Sól

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.