Menu

MAKARON (KONJAC TYPU NOODLE SPAGHETTI) BEZGLUTENOWY BIO 385 g - BETTER THAN FOODS

Cechy produktu
  • Producent BETTER THAN FOODS 
Opis

komponenty
Woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany (*certyfikowany naturalny)

OPIS
Makaron spaghetti konjacnie gromadzi tłuszczu, cukru oraz soli. wyprodukowany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To konwencjonalny towar azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i komponentów. Makaron jest optymalny dla wegan, wegetarian, a także osób będących na diecie ketogenicznej.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II: Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania III: Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g;
w tym kwasy nasycone: 0 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Błonnik: 4 g;
Białko: 0,2 g;
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie poprzez maksymalnie 2 dni

Opinie - 0 opinii + Dodaj opinie

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.